Waarom is netwerk marketing tegenwoordig zo populair?

Veel mensen verwarren het piramidesysteem met netwerkmarketing. Daarom is het zeer verbazingwekkend te moeten constateren dat juist een traditioneel bedrijf een piramidesysteem is. De directeur aan de top verdient het meest. En het maakt niet uit hoe hard je werkt, je salaris blijft bijna altijd hetzelfde.

Vervolgens heb je na 30, 40 jaar vaak een pensioen opgebouwd dat niet het gewenste bedrag oplevert als wat je aanvankelijk berekend had. De meeste mensen zijn vaak niet meer zo vitaal, zodat ze niet echt van hun pensioen kunnen genieten door de geplande rondreis te maken of de hobby te beoefenen die ze al zo lang wilden doen.

Zelfs als je het bedrag, dat je geïnvesteerd had om aan te sluiten bij een netwerkmarketingbedrijf, op een spaarrekening zet gedurende bijvoorbeeld 10 jaar, krijg je weinig waar voor je geld. Datzelfde bedrag kun je echter in 10 jaar tijd bij een netwerkmarketingbedrijf vermeerderen naar gelang jouw inzet.

Netwerkmarketing is het tegenovergestelde van een piramidesysteem. Door één actie word je herhaaldelijk beloond. Je wordt ook eerlijker beloond voor je harde werk. Het is evenmin waar wat veel mensen denken, nl. dat je anderen verrijkt. Als je iemand werft, en deze persoon werkt harder dan jij, dan kan hij meer verdienen dan jij: je verdiensten zijn gebaseerd op je inspanningen.

Netwerkmarketing stelt mensen in staat om na verloop van tijd financieel vrij te zijn, meer kwaliteitstijd met hun gezin te spenderen en een grotere bijdrage aan de gemeenschap te leveren. Jij bent in staat om meer van het leven te genieten en aan veel meer projecten mee te doen, terwijl je met een traditioneel salaris altijd beperkt wordt.

Netwerkmarketing is een uitstekende manier om te komen tot persoonlijke ontwikkeling. Daardoor kun je een veel grotere invloed uitoefenen op de levens van mensen. Het geeft je veel voldoening als je mensen kunt helpen om hun dromen waar te maken en hun kwaliteit van leven drastisch te veranderen.

Met netwerkmarketing ben jij niet zo afhankelijk van de economie als met een baan. Jij bent in staat financiële vrijheid te creëren. Mensen die hun netwerkmarketing professioneel aanpakken zijn veel succesvoller, hebben minder last van stress en zorgen én ze hebben veel meer vrijheid.

Waarom zijn sommige mensen niet succesvol met netwerkmarketing?

1. Het bedrijf heeft producten die mensen niet de resultaten geven die beloofd worden.

2. Het beloningssysteem is niet goed.

3. Ze krijgen te weinig ondersteuning van hun upline.

4. Het bedrijf geeft zijn medewerkers niet de professionele ondersteuning die nodig is om echt succesvol te worden.

Volg en deel ons:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.