Waarom is het cruciaal dat de bodem hersteld wordt?

Een groot percentage van de bevolking eet van jongs af aan te weinig groenten en fruit; veel mensen eten zelfs nooit fruit. Vandaar dat er zoveel vrouwen zijn die niet zwanger kunnen worden en veel mensen die slechtziend zijn.

Volgens mij is het cruciaal dat de bodem hersteld wordt. Je vitaliteit begint en eindigt bij de hoeveelheid voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Er groeit nu een hele generatie kinderen op die veel te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. De landbouwgrond is uitgeput

Zoals u kunt zien zijn deze bananen onrijp geoogst.

Ik vraag mij geregeld af waarom er steeds zoveel geld gespendeerd wordt aan onderzoeken. Meer dan 50% van de bevolking eet dagelijks groenten en fruit waarin bijna geen voedingsstoffen zitten.

Het andere probleem is dat al het tropische fruit onrijp geoogst wordt. Het bevat dan nog niet de vele voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezond en sterk immuunsysteem. Dat is één van de redenen waarom veel jongeren en topsporters tegenwoordig een hartstilstand krijgen. Dat komt eveneens door een vitamine C tekort. 

Mijn voorstel is dus om twee derde van het geld dat bestemd is voor onderzoeken aan de boeren te doneren. Het publiek kan ook geld doneren aan de boeren. Met dit geld kunnen biologische boerderijen opgezet worden. Biologische groenten en fruit zouden daarnaast betaalbaar moeten zijn voor iedereen.

Om dit te compenseren kan de overheid een hogere belasting invoeren op alle producten die suiker bevatten. Als ik zie wat de suikerinname is van kinderen en hoeveel frisdrank tieners drinken, dan weet ik dat veel mensen in de toekomst ziek zullen worden.

Volgens mij zou er ook veel meer voorlichting aan ouders gegeven kunnen worden. Het is belangrijk dat je kind in de eerste 5-7 jaar zoveel mogelijk groenten en fruit aangeboden krijgt.

Volg en deel ons:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.