Ervaringen

Rebecca

Aangezien ik al jaren een gezond dieet en een gezonde leefstijl heb dacht ik dat mijn ratio van Omega 3&6 helemaal in orde zou zijn. Toch was dat niet het geval. Voordat ik begon met het innemen van de pure Omega 3 olie was mijn Omega 6-percentage 10,3. Nadat ik 6 weken de olie had ingenomen was mijn percentage 4,7%. Mijn percentage Omega 3 was eerst 4% en na 6 weken 7%. Wat vind ik het geweldig dat er in zo’n korte tijd een enorme vooruitgang is.

Marie

Sinds ik de Omega 3 olie gebruik is mijn stoelgang veel beter dan voorheen. Mijn huid is niet meer zo droog en mijn nagels groeit sneller.

Esther

Ik heb een druk leven en moet veel tegelijk doen maar ik zorg er ook voor dat ik gezond leef, regelmatig sport en goed eet. Ik ben begonnen met het gebruik van EQ Pure Arctic Oil omdat ik de unieke hoge kwaliteit zag en begreep dat deze olie mogelijk cellulaire effecten kon bieden. Bovendien kon ik door het superrelevante bloedonderzoek precies zien wat mijn behoeften waren. Ik heb een langzame stofwisseling en ik vermoedde dat ik daardoor hoge ontstekingswaarden zou hebben –
en ik had gelijk! Mijn eerste test toonde een verhouding van 16,7:1. Ik was geschokt en erg overstuur.

Na vier maanden lang elke dag EQ Pure Arctic Oil te hebben gebruikt kreeg ik goed nieuws toen ik de resultaten van de tweede test terug kreeg: mijn verhouding was compleet veranderd en was nu 1,2:1! Dat slechts vier maanden zo’n verschil konden maken, had ik nooit verwacht.

Willem

Mijn stoelgang is verbeterd, ik slaap vaster en dieper, ik heb minder last van hoge bloeddruk en ik ben nooit meer verkouden. Ik sport geregeld waardoor ik soms blessures hebt. Nu geneest ik veel sneller van mijn blessures.

Peter

Ik volg al jaren een gezond dieet en heb een gezonde leefstijl. Omdat ik enkele jaren hoogwaardige Omega 3 visolie capsules gebruikt heb dacht ik dat mijn ratio zeker 1:3 zou zijn. Groot was mijn verbazing toen ik mijn uitslag gekregen heb. Het was toch 1:9; hierdoor is mijn enthousiasme voor de pure Omega 3 olie van Eqology gestegen. Ik kan het iedereen aanraden.

Sandra

Vanaf mijn kinderjaren had ik last van hooikoorts na slechts 2 weken de Omega 3 olie gebruikt te hebben had ik hier geen last meer van. De laatste jaren had ik ook ‘s avonds kramp als ik in bed liggen tijdens het slapen. Ook hier heb ik nu geen last meer van. Ik ben super blij want mijn energie niveau is ook drastisch verbetert ik kan het iedereen aanraden.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.