Wil jij je weerstand verhogen?

We leven niet meer in een gezonde wereld. Ben je wat ouder dan besef je als geen ander dat niets meer hetzelfde is dan 30-40 jaar geleden. Niet alleen op je werk is het drukker ook in het verkeer en via social media worden we door van alles geprikkeld.

Heb jij een gezin met kleine kinderen dan kost je steeds meer moeite om je leven goed te organiseren. Wil jij daarnaast nog een sociaal leven hebben, dan is het goed om je agenda zo in te plannen dat je voldoende kwaliteit tijd met je familie kan spenderen.

Er zijn daarom steeds meer bedrijven die op zoek gaan naar alternatieve mogelijkheden. Er is een wereldwijde verschuiving aan de gang: het combineren van de beste conventionele medische behandelwijze en complementaire strategieën.

Waarom is het tegenwoordig belangrijk om in jouw gezondheid te investeren?

 

 

We weten inmiddels dat de bodem uitgeput is. Hier kun jij de afname in nutriënten van de groenten en fruit bekijken. Afname van nutriënten.   Als kind stond ik alle dagen buiten en at veel fruit wat was dat heerlijk! Tegenwoordig wordt het tropisch fruit onrijp geoogst. De belangrijke vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen gevormd worden pas in de laatste paar dagen als het fruit aan de plant door de zon gerijpt is gevormd.  Vandaar dat het belangrijk is om extra voedingsstoffen in te nemen voor de optimale werking van je immuunsysteem. 

Er zijn daarom steeds meer bedrijven die op zoek gaan naar alternatieve mogelijkheden. Er is een wereldwijde verschuiving aan de gang: het combineren van de beste conventionele medische behandelwijze en complementaire strategieën.

Wist jij dat je immuunsysteem tot wel 30% minder goed functioneert dan 20 jaar geleden? Wat zijn de redenen hiervoor?

We eten vaker bewerkt voedsel, synthetische stoffen in onze voeding (E-nummers), te veel stress, te weinig beweging, bestrijdingsmiddelen en luchtvervuiling. 

In Amerika zijn er over een periode van 25 jaar met 250,000 mensen onderzoeken gedaan. Er is tot de conclusie gekomen dat een ongezond dieet en ongezonde leefstijl de oorzaak is van 70% hartklachten, 90% diabetes type 2 en 80% beroertes.

Een aantal jaren geleden is opnieuw een onderzoek gedaan in Amerika met 132 identieke tweelingen. ook in deze onderzoek is bewezen dat een ongezond dieet en ongezonde leefstijl de voornaamste oorzaak is van bijna alle chronische ziekten. Genetische aanleg speelt slechts in 5-105 van de gevallen een rol.


Jij kunt op verschillende manieren je voeding aanvullen met extra voedingsstoffen. Jij kunt hier je keuze maken. Vul je voeding aan met extra voedingsstoffen

Ben jij een veganist en wil jij weten hoe je extra voedingsstoffen kunt innemen? Lees hier verder. Vegan shake

Waarmee kan ik jou helpen, welk probleem ervaar jij of heb jij er last van? 

Ik ben geregeld moe en wil graag meer energie hebben.

Ik wil graag afvallen en vet verliezen, maar het lukt mij niet.

Ik ben geregeld verkouden en heb regelmatig griep, ondanks het feit dat ik een gezond dieet volg en een gezonde leefstijl heb.

Ik kan mij niet zo goed concentreren.

Ik heb een chronische ziekte en ben moe van de bijwerkingen van de medicatie.

Ik heb diabetes 2 en wil graag meer energie hebben.

Ik heb ADHD of ik ken iemand die ADHD heeft.

Ik krijg geregeld een infectie.

Ik wil graag mijn sportprestaties verbeteren.

Ik gebruik vitaminen en mineralen, maar ik merk er niets van.

Wil jij een gezond en sterk lichaam hebben om te genieten van het leven en energie om leuke dingen aan te pakken? Geef jouw lichaam de juiste voedingsstoffen en jij zult versteld staat van de resultaten.

Heb jij moeite om een keuze te maken? Neem gerust contact met mij op ik help je graag.

Tel: 0649358219 of stuur een e-mail naar: info@jouwvitaliteit.com

Volg en deel ons:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.