Je bent het zat om moe te zijn en veel pijn te hebben.

Je hebt al jaren last van ontstekingen.

Je wilt af van je depressieve gevoelens en angsten.

Jij wilt je fitter voelen je beter kunnen focussen.

Waarom zou je mijn adviezen aannemen?

 

Ik ben opgegroeid in het zonnige Zuid-Afrika en heb daar 40 jaar gewoond. Toen ik 20 jaar geleden in Nederland kwam wonen bevond ik mij in een totaal andere wereld. Niet alleen is het weer hier totaal anders, ik zag ook een aantal dieet- en leefstijlverschillen.

De twee voornaamste verschillen zijn het feit dat veel mensen vanaf jongs af aan te weinig groenten en fruit  eten. Ook zag ik dat mensen hier over het algemeen vaker bewerkt voedsel eten.

Het viel mij op dat mensen jaren behandeld worden voor hun chronische gezondheidsklachten en toch nog steeds weinig kwaliteit van leven hebben. Mijn passie voor gezondheid is hierdoor enorm aangewakkerd.

Ik ben meteen aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik 8 jaar op zoek naar hoe ik jou kan helpen om tot op hoge leeftijd je kwaliteit van leven te behouden.

Mijn ambitie is om jou te laten zien dat jij je fit en sterk kunt voelen. Daardoor kun je nog meer van het leven genieten!

Mag ik je een vraag stellen?

Hoe vaak breng jij je auto weg voor een onderhoudsbeurt? Ik neem aan dat jij weet hoe belangrijk het is dat je auto goed gesmeerd moet zijn. Dat zorg er immers voor dat alle onderdelen optimaal werken.

Voor jouw lichaam is voldoende Omega 3 net zo belangrijk. We hebben de laatste jaren te vaak bewerkt voedsel gegeten. Hierdoor hebben we allemaal te veel Omega 6 in ons lichaam.

Wil jij je risico om osteoporose te krijgen verlagen? Wist jij dat vitamine K2 je kans op hoge bloeddruk en hart – en vaatziekten kan verminderen?

Ik heb de oplossing voor jou. Wacht niet langer en investeer in jouw gezondheid.  Preventief aan je gezondheid werken is beter dan genezen.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.