Besparen op je zorgkosten?

Wat is jouw recept voor vitaliteit? Welke voorzorgsmaatregelen heb jij getroffen zodat jij zo lang mogelijk gezond en vitaal kunt zijn? De meeste mensen denken dat het eten van biologische groenten en fruit de totale oplossing is voor een optimale gezondheid.

Wat is de laatste jaren veranderd?

Een van de factoren waarom het niet voldoende is, is het feit dat we niet meer in een gezonde, vruchtbare wereld leven. Zowel ons dieet als onze leefstijl zijn de laatste jaren enorm veranderd. We krijgen niet meer de voedingsstoffen binnen die ons lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Onthoud je nog hoe rustig het vroeger was?

Ik maak graag een vergelijking met hoe de mensen in de Blue Zones eten en leven. Daar komen ziekten zoals we die in het Westen kennen bijna niet voor. Als ik terugdenk aan mijn kinderjaren in Zuid-Afrika hoe smakelijk de groenten en het fruit waren, hoe rustig het leven was.

Niemand had haast, mensen hadden geen stress, er was weinig verkeer, er was geen luchtvervuiling enz. Mensen gingen, behalve wanneer ze een keer een feestje hadden, op tijd naar bed en hadden geen slaaptekort.

We hebben allemaal meer stress

De grootste reden waarom we extra voedingsstoffen nodig hebben is stress. Door al die extra prikkels van bijvoorbeeld social media wordt je immuunsysteem extra belast.

Medicatie: werkt het echt?

We weten allemaal dat medicatie een tijdelijke oplossing is en bovendien niet altijd de wortel van het probleem aanpakt. Dit is ook de reden waarom ik mensen adviseer om te investeren in hun gezondheid. Op deze wijze kun je jezelf een hoop ellende besparen.


Wat is het verschil tussen gezondheid en wellness?

Gezondheid is de afwezigheid van ziekte en wellness houdt in dat jij er alles aan doet om zo lang mogelijk gezond en vitaal te blijven.

Wil jij ook zo lang mogelijk fit en vitaal blijft?

Ik ben al een aantal jaren op zoek naar methoden hoe je zo lang mogelijk gezond en vitaal kunt zijn. Vandaar dat ik zo enthousiast ben over de wetenschap Glycobiologie.

Stel je eens de vraag wat het zou betekenen als je kunt besparen op je zorgkosten. Zou jij dat willen? Je bent welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Volg en deel ons:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.